Skinceuticals peelings

Geavanceerde huidverzorging ondersteunt door wetenschap

 

De missie van SkinCeuticals is om de gezondheid van de huid te verbeteren.

De krachtige formules van hun producten komen voort uit tientallen jaren onderzoek naar huidkanker en hebben geleid tot cruciale doorbraken in antioxidanten. Ze zijn geconcentreerd in pure actieve ingrediënten en hebben bewezen dat ze optimaal in de huid doordringen.

 

De klinische huidverzorging, gemaakt in de VS, wordt gebruikt door dermatologen, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten. Het doel van de producten is tekenen van veroudering te corrigeren, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen.

 

Bij Clear Skin Clinic kun je terecht voor de volgende peelings van SkinCeuticals:

  • Skinceuticals Pigment Balancing Solution: krachtige peeling bestaande uit 40% glycolzuur.10% cintroenzuur, 27% vitamine C en 4% embica. De pigment Balancing Peel versnelt de celvernieuwing en pakt tegelijkertijd oppervlakkige pigmentvlekken en verkleuringen aan. Indicaties: (hyper) pigmentatie, egale huid, huidverkleuring, gladde, stralende huid.
  • Skinceuticals Micro Peel 30 solutions: peeling op basis van 30% glycolzuur. Zorgt voor een versnelde celvernieuwing en maakt de huidstructuur fijner.indicatie: acne, roodheid, comedonen, stralende huid, overproductie van talg.
  • Skinceuticals Gel Peel: peeling op basis van 20% glyconzuur en 10% melkzuur. Stimuleert de celvernieuwing en pakt huid irritatie aan.
skinceuticals_facial_image_3
error: Content is protected !!