RF Microneedling

De vacuüm RF Microneedling behandeling is een nieuw wapen in de strijd tegen huidveroudering. Het gaat om micro-needling in combinatie met RF (Radio Frequente energie). Het grote voordeel van deze combinatiebehandeling is een snellere stimulatie van collageen en elastine. De behandeling is minder pijnlijk en de hersteltijd is bovendien kort.

 

Hoe werkt een behandeling?

Met een handstuk op de huid wordt iedere cm2 vacuüm gezogen en worden de ultradunne naaldjes geïsoleerd in de huid gebracht. Dit geeft radiofrequentie af en deze radiogolven warmen de diepere lagen van de huid op. Radio frequente energie (RF) zorgt ervoor dat in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen worden aangemaakt. De warmte zorgt voor een samentrekking van de collageen vezels waardoor de collageen en elastine productie sneller verloopt met als resultaat een stevige, dikkere en egale huid. De combinatie zorgt in één behandeling voor meer resultaat dan een standaard micro-needling behandeling. Voorafgaand aan deze behandeling is het overigens wel aan te raden om de huid alvast voor te bereiden met een standaard micro-needling behandeling.

 

Deze behandeling is ook mogelijk in combinatie met Mesogun.

 

Resultaat

Egaliteit, versteviging, verstrakking en lift. Rimpeltjes en fijne lijnen worden verminderd. Mooiere huidstructuur. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor rondom de ogen, zelfs op de oogleden voor een liftend effect.

AFSPRAAK MAKEN
PRIJS
error: Content is protected !!