Peelings

Heeft uw huid een oppepper nodig! Kom voor een medische peeling en ervaar zelf hoe fris en zacht uw huid wordt.

 

Bij een peeling van de huid brengt onze huidtherapeut middelen aan op uw huid om oude en/of beschadigde huidcellen te verwijderen. Meestal wordt de behandeling in het gezicht toegepast maar wij hebben ook een medische peeling tegen acne op de rug.

 

Acne en acne littekens zijn de meeste behandelde huidproblemen. Maar ook huidaandoeningen als (Hyper) pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, donkere vlekken, verouderde huid, gevoelige huid en een vermoeide of doffe huid kunnen met een peeling behandeld en verbeterd worden. De huid wordt door de peeling zichtbaar frisser en voelbaar zachter en gezonder.

 

Welke peelings heeft CLEAR?
Peelings worden ook wel chemische peelings genoemd. Er zijn verschillende soorten en deze hebben elk een andere dieptewerking in de verschillende huidlagen. Uw huid frist er goed van op en dit is al te merken na 1 behandeling.

 

Wij bieden verschillende soorten peelings aan:

Allen geschikt voor elk huidtype, maar ieder met zijn eigen specialisme voor de verschillende huidaandoeningen. Voordat we met een behandeling beginnen zal onze gediplomeerde huidtherapeute uitgebreid de tijd nemen om te analyseren welke peeling voor u het meest geschikt is.

✔ Jongere, gladdere en elastischere huid

✔ Voor ieder huidtype

✔ Voor ieder huidprobleem

✔ Grondige analyse

error: Content is protected !!