Oxygen+

De Oxygen+ is een non-invasieve zuurstofbehandeling die huidveroudering en huidkwaaltjes tegengaat. Deze therapie zorgt voor een liftend effect, vermindert donkere wallen, vervaagt acné littekens en verfijnt de poriën.

 

De 4-in-1 behandeling bestaat uit de volgende stappen:

  • Zachte exfoliatie door middel van specifiek ontworpen oxygen capsules
  • Insluizing van actieve werkstoffen
  • De huid verstevigen met quadripolaire radiofrequentie
  • De onderliggende huidlagen stimuleren met ultrasone golven, zodat de huid actieve werkstoffen beter kan opnemen

Onmiddellijk na de behandeling neemt de zuurstofvoorziening op de behandelzone toe en is een verbetering van de huidstructuur waarneembaar. De behandeling verloopt snel, pijnloos en zonder downtime.

 

Deze therapie is zeer efficiënt voor een liftend effect, huidverbetering, verminderen van donkere wallen onder de ogen, verbeteren van acné-littekens en verfijnen van de poriën. De behandeling bestaat uit vier onderdelen: exfoliëren en zuurstof genereren, insluizen van actieve stoffen, Radio Frequentie en ultrasound. Zuurstof heeft een ‘opvullend’ effect voor de cellen. Je zal dus een instant liftend resultaat hebben. De zuurstof zal ook voor massale celvernieuwing zorgen. Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de huid en eventueel littekenweefsel. Bij de volgende stap gaan we de capsule vervangen door een massagekop. Deze gaat door vibraties actieve stoffen in de huid insluizen. Het effect kan brightening (anti-pigmentatie) of reviving (huidverbetering) zijn. De volgende stap is de Quadripollar. Door gebruik te maken van Quadripolaire Radio Frequentie gaan we de huidspanning verbeteren. De laatste stap tenslotte is de ultrasound. Deze gaat de poriën verfijnen en oneffenheden rond de ogen aanzienlijk verminderen.

 

Wat kan ik verwachten na een behandeling? 
Na een Oxygen+ behandeling voelt de huid weer fris, glad en verjeugdigd aan. Er is geen hersteltijd waardoor de dagelijkse routine direct opgepakt kan worden.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om resultaat te zien?
Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Om het optimale resultaat te verkrijgen adviseren wij een kuur bestaande uit meerdere behandelingen. Dit zal het resultaat duurzaam maken en verdiepen.

✔ Vermindering donkere vlekken (brightening)

✔ Anti-aging & Lifting (reviving)

✔ Verfijning poriën & oneffenheden

✔ Verbetering acne littekens

✔ Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde cel vernieuwing

✔ Voor ieder huidtype & huidskleur

✔ Geen hersteltijd

✔ Verhoogt werking van andere anti-aging producten

✔ Natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit

error: Content is protected !!