Home

Over ons

GET THE GLOW

Bij Clear Skin Clinic kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen, het verwijderen van huidoneffenheden en anti-aging behandelingen, bijv. microneedling (skinpen), FRAX en HIFU 4D. Wij werken alleen met de beste merken, die garant staan voor hoogwaardige producten met effectieve en natuurlijke ingrediënten voor uw huid.

 

U kunt bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens de intake bespreken we de verschillende mogelijkheden en stellen we samen met u een behandelplan op. U kunt ons ook eerst een foto sturen, zodat wij kunnen inschatten of wij u kunnen helpen.

Tevens zijn wij dé specialist in laser ontharen. Wij werken met gediplomeerde huidtherapeuten die zijn opgeleid in laser ontharing en we behandelen uitsluitend met het meest veilige en effectieve  Diode lasersysteem LightSheer Desire. Dit is de gouden standaard onder de laser apparaten. Uw huid is bij ons in veilige handen!

 

Wilt u voorgoed van uw lichaamshaar af? Maak dan een afspraak, tijdens een intake adviseren wij u over de te behandelen gebieden, vergoedingen van uw zorgverzekeraar en stellen een duidelijk behandelplan voor u op. U kunt direct starten met behandelen.

Ons team

Ons gemotiveerde team bestaat uit hoog opgeleide huid- & schoonheidsspecialisten met de nodige vakkennis en ervaring. Ons team heeft haar focus op hygiëne, opleiding, vakkennis, service en kwaliteitscontrole. Uw huid is bij ons in veilige handen!

GÖZDE

ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALIST

Gözde is eigenaresse van Clear Skin Clinic en is een ervaren allround schoonheidsspecialist. Om haar cliënten nog beter te bedienen volgt ze momenteel de opleiding tot huidtherapeut. Ze is doelgericht, ondernemend en ambitieus. Haar specialisatie is huidverbetering en laser ontharing.

Afspraak maken

SUMEYRA

ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALIST

Sumeyra is gespecialiseerd in het helpen van mensen om hun huid te verbeteren. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, ontspanning en verzorging staan centraal.
Als jong meisje lagen haar interesses al bij make-up en uiterlijk. Sumeyra’s kracht is om het allermooiste in haar klanten naar boven te halen.

Afspraak maken

SAÏDA

ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALIST

Saïda heeft ruim 5 jaar geleden haar opleiding afgerond en werkt sindsdien als schoonheidsspecialist. Saïda is altijd vrolijk, zéér ervaren en gedreven. Zij is gespecialiseerd in huidbehandelingen en laserontharing. Na een behandeling bij Saïda zult u met een gladde huid naar huis gaan.

Afspraak maken

JUNE

ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALIST

June wordt opgeleid tot schoonheidsspecialist en heeft talent voor dit vak. Vooral haar enthousiasme, vlotte aanpak en nauwkeurigheid vallen op. June is een topper in spé en een volwaardig teamlid bij Clear Skin Clinic. Haar specialisatie is huidverbetering en ze vindt het leuk om uw huid te verwennen.

Afspraak maken