Over ons

GET TO KNOW US

Bij Clear Skin Clinic kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen, het verwijderen van huidoneffenheden en anti-aging behandelingen, bijv. microneedling (skinpen), FRAX en HIFU 4D. Wij werken alleen met de beste merken, die garant staan voor hoogwaardige producten met effectieve en natuurlijke ingrediënten voor uw huid.

 

U kunt bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens de intake bespreken we de verschillende mogelijkheden en stellen we samen met u een behandelplan op. U kunt ons ook eerst een foto sturen, zodat wij kunnen inschatten of wij u kunnen helpen.

Tevens zijn wij dé specialist in laser ontharen. Wij werken met gediplomeerde huidtherapeuten die zijn opgeleid in laser ontharing en we behandelen uitsluitend met het meest veilige en effectieve  Diode lasersysteem LightSheer Desire. Dit is de gouden standaard onder de laser apparaten. Uw huid is bij ons in veilige handen!

 

Wilt u voorgoed van uw lichaamshaar af? Maak dan een afspraak, tijdens een intake adviseren wij u over de te behandelen gebieden, vergoedingen van uw zorgverzekeraar en stellen een duidelijk behandelplan voor u op. U kunt direct starten met behandelen.

Ons team

Ons gemotiveerde team bestaat uit hoog opgeleide huidtherapeuten & schoonheidsspecialisten met de nodige vakkennis en ervaring. Ons team heeft haar focus op hygiëne, opleiding, vakkennis, service en kwaliteitscontrole. Uw huid is bij ons in veilige handen!

error: Content is protected !!