GET TO KNOW US

Bij Clear Skin Clinic kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen, het verwijderen van huidoneffenheden en anti-aging behandelingen, bijv. microneedling (skinpen), FRAX en HIFU 4D. Wij werken alleen met de beste merken, die garant staan voor hoogwaardige producten met effectieve en natuurlijke ingrediënten voor uw huid.

 

U kunt bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens de intake bespreken we de verschillende mogelijkheden en stellen we samen met u een behandelplan op. U kunt ons ook eerst een foto sturen, zodat wij kunnen inschatten of wij u kunnen helpen.

Tevens zijn wij dé specialist in laser ontharen. Wij werken met gediplomeerde huidtherapeuten die zijn opgeleid in laser ontharing en we behandelen uitsluitend met het meest veilige en effectieve  Diode lasersysteem LightSheer Desire. Dit is de gouden standaard onder de laser apparaten. Uw huid is bij ons in veilige handen!

 

Wilt u voorgoed van uw lichaamshaar af? Maak dan een afspraak, tijdens een intake adviseren wij u over de te behandelen gebieden, vergoedingen van uw zorgverzekeraar en stellen een duidelijk behandelplan voor u op. U kunt direct starten met behandelen.

Ons team

Ons gemotiveerde team bestaat uit hoog opgeleide huid- & schoonheidsspecialisten met de nodige vakkennis en ervaring. Ons team heeft haar focus op hygiëne, opleiding, vakkennis, service en kwaliteitscontrole. Uw huid is bij ons in veilige handen!

GÖZDE

HUIDTHERAPEUT IN SPÉ

Gözde is eigenaresse van Clear Skin Clinic en is een ervaren allround skin specialist. Om zich verder te ontwikkelen volgt ze de 4-jarige HBO-opleiding tot huidtherapeut (afronding mei 2022). Ze is vriendelijk, doelgericht, ondernemend en ambitieus. Haar specialisatie is huidverbetering en laser ontharing.

Afspraak maken

SUMEYRA

SKIN SPECIALIST

Sumeyra is gespecialiseerd in het helpen van mensen om hun huid te verbeteren. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, ontspanning en verzorging staan centraal.
Als jong meisje lagen haar interesses al bij make-up en uiterlijk. Sumeyra’s kracht is om het allermooiste in haar klanten naar boven te halen.

Afspraak maken

SAÏDA

SKIN SPECIALIST

Saïda heeft ruim 6 jaar geleden haar opleiding afgerond en werkt sindsdien als schoonheidsspecialist. Saïda is altijd vrolijk, zéér ervaren en gedreven. Zij is gespecialiseerd in huidbehandelingen en laserontharing. Na een behandeling bij Saïda zult u blij en tevreden met een gladde huid naar huis gaan.

Afspraak maken

RANA

HUIDTHERAPEUT

Rana is huidtherapeut en gespecialiseerd in acne therapie, peelings en laserbehandelingen. Ze heeft een passie voor huidanalyse en huidproblemen oplossen. Ze is dan ook zeer gemotiveerd om elke klant te helpen haar huid te verbeteren. Ze adviseert u graag over uw huid en stelt een uitgebreid behandelplan voor u op.

Afspraak maken
error: Content is protected !!