GET TO KNOW US

Bij Clear Skin Clinic kunt u terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidverbetering. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van huidproblemen zoals acne verminderen, rode adertjes gezicht verwijderen, minder rimpels en strakker gezicht d.m.v. anti-aging behandelingen met dermapen 4, skinpen, Resur FX Laser of een HIFU behandeling. Wij werken alleen met de beste merken, die garant staan voor hoogwaardige producten met effectieve werkstoffen en natuurlijke ingrediënten voor uw huid.

 

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw huidproblemen en u ontvangt dan een gratis huidscan met de Observ 520. Tijdens de intake bespreken we de verschillende mogelijkheden om uw huid te verbeteren en stellen samen met u een behandelplan op. U kunt ons ook eerst een foto sturen, zodat wij kunnen inschatten of wij u kunnen helpen.

Tevens zijn wij dé specialist in laser ontharen. Wij werken met gediplomeerde huidtherapeuten die hoog zijn opgeleid in laser ontharing en we laser ontharen uitsluitend met de meest veilige en effectieve  Diode lasersysteem LightSheer Desire. Dit is de gouden standaard onder de laser apparaten. Uw huid is bij ons in veilige handen!

 

Wilt u voorgoed van uw lichaamshaar af? Maak dan een afspraak voor een gratis proefbehandeling laserontharing. Wij analyseren uw huid- & haartype en informeren u uitgebreid over de te behandelen gebieden, vergoedingen van uw zorgverzekeraar en stellen een duidelijk behandelplan voor u op. Zo weet u precies hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat dit zal kosten. U kunt direct starten met behandelen. Wij bieden actie prijzen laserontharing en tevens voordelige pakketprijzen indien u meerdere zones wilt laten laseren.

Ons team

Ons gemotiveerde team bestaat uit hoog opgeleide huidtherapeuten & skin specialisten met de nodige vakkennis en ervaring. Ons team heeft haar focus op hygiëne, opleiding, vakkennis, service en kwaliteitscontrole. Uw huid is bij ons in veilige handen!

error: Content is protected !!