Mesoestetic Mesopeels

Bij CLEAR Skin Clinic Amsterdam & Amstelveen kun je kiezen uit de volgende Mesoestetic Mesopeels:

 

  • TCA: Zelf-neutraliserendepeel, progressievepenetratie huidveroudering. Trichloorazijnzuurpeeling – Is aangewezen voor de intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie. Verzacht de huidoneffenheden van de acne- en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met het doel de celvernieuwing, de collageen- en elastinevezels te bevorderen. Hydrateert de huid en verwijdert rimpels.

 

  • Salicylic: Keratolytisch en talgregulerende werking vette huid , acné gevoelige huid. De exclusieve formule van Salicylic_Peel AS laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.

 

  • Lactic: verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de dehydratatie af door een barriere te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celvernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt. Voor gevoelige-, fijne-, droge- en doffe huid. Veroudering tegen gaan, lijntjes & rimpels corrigeren, couperose en rosacea verbeteren.

 

  • Melanostop tran3x: depigmenterende werking Melasma, hyperpigmentatie en huidveroudering. Melanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid. Bij hyperpigmentatie, oppervlakkige en epidermale pigmentvlekken, lentigo’s, sproetjes, doffe huid met een oneffen teint. Ook geschikt voor het lichaam.

 

  • Jessner: Comedonen, onregelmatige huidstructuur, huidverouderingstekenen. Jessner peel is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de cel vernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

 

  • Mandelic: Zachte, progressieve penetratie. Verdikte, vette, seborroïsche huid (met dyschromia). Het vernieuwingsproces van de Mandelic_Peel AM werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is.