Laserontharing

Wilt u van ongewenste haartjes en stoppeltjes af? Vindt u het een heerlijk idee als u nooit meer hoeft te scheren, harsen, epileren en dat u af bent van jeuk, rode bobbeltjes en snijwondjes? Kies dan voor definitief laser ontharen met onze innovatieve LightSheer Desire diode laser. Bij de LightSheer diode laser staat permanent ontharen centraal en op het gebied van lasers is het de nieuwe gouden standaard. Door de unieke HIT en de ChillTip technologie is de LightSheer behandeling tot 75% sneller en effectiever dan andere ontharing behandelingen. Wij werken alleen met de beste laser technieken, zodat u definitief van ongewenst haar af bent. ALTIJD READY TO GO!

 

Hoe werkt het?

Bij laser ontharen worden de haarzakjes dermate opgewarmd zodat ze vernietigd worden. Hierdoor kunnen de haarzakjes geen haartjes meer produceren.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoewel het resultaat direct zichtbaar is na een behandeling adviseren wij om 6-8 behandelingen te nemen met periodes van 6-8 weken ertussen. Uit de haarzakjes die vernietigd zijn zullen geen haartjes meer aangroeien. Wel kan het zijn dat door hormonale veranderingen in het lichaam nieuwe haarzakjes ontstaan waar weer haartjes uit kunnen groeien. Hierdoor lijkt het alsof de behandeling geen resultaat heeft opgeleverd, maar dat heeft het wel degelijk. Daarom adviseren wij om na de 8 behandelingen om het jaar één behandeling te herhalen.

 

Welke zones komen in aanmerking voor ontharen?

In principe kan elk gebied waar haartjes op groeien behandeld worden. Bij vrouwen zijn de benen, bikinilijn, kin, bovenlip, oksels en armen het populairst. Maar ook mannen kiezen steeds vaker voor ontharen. Baard, borst, rug en schouders zijn bij mannen het populairst.

 

Voorbereiding

6 weken lang mogen de haarzakjes niet behandeld worden. Dit betekent niet epileren, harsen of waxen. Scheren, knippen of trimmen mag wel. Het te behandelen gebied dient 1 dag vóór de behandeling thuis door u geschoren te worden.

 

Voor iedereen geschikt?

Zowel lichte als donkere huidtypen kunnen effectief, veilig en vrijwel pijnloos worden onthaard.  Zelfs de gebruinde huid kan veilig onthaard worden, waardoor je het gehele jaar door kunt ontharen.

error: Content is protected !!