Image I Peel

Bij CLEAR Skin Clinic Amsterdam & Amstelveen kun je kiezen uit de volgende peelings van Image Skincare:

  • IMAGE I PEEL signature facelift: deze peeling is ontwikkeld op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordlijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de Centella stamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geregenereerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Deze behandeling vermindert tevens ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige flow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling.

 

  • IMAGE I PEEL lighthening lift: door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. De combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Zo krijg je met deze I PEEL – lightening lift behandeling een egale teint. De basis van aloe vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid.

 

  • IMAGE I PEEL Ormedic lift: Ormedic Lift Peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden verwerkt in een aloe vera gel-substantie. Deze behandeling zonder zuren brengt de huid in balans en herstelt & vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – wel opgeladen. De peeling vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

 

  • IMAGE I PEEL wrinkle lift (forte): ontwikkeld op basis van aloe vera met een hoog percentage glycolzuur. Dit zorg voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het resultaat is een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

 

  • IMAGE I PEEL acne lift: de peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (Salicylzuur) en AHA (Glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de de dode huidcellen en celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

 

  • IMAGE I PEEL beta lift: een intensieve behandeling tegen hardnekkige acne bij vette huidcondities. De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (Salicylzuur) en pakt actieve acne doelgericht aan. Salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Op deze manier worden tijdens de I PEEL – Beta Lift behandeling actieve pustels aangepakt en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop.
error: Content is protected !!