HIFU

De HIFU ( High intensity Focused Ultrasound) behandeling is de nieuwste en modernste huidbehandeling welke zorgt voor een strakkere huid! En dat zonder chirurgische ingreep en zeer korte (soms geen) herstelperiode. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af waardoor de huid slapper wordt. HIFU zorgt voor een Collageenboost op een natuurlijke manier! De huid wordt gelift en verstevigd en ziet er daardoor strakker uit. Voor een blijvend resultaat is slechts 1 behandeling per jaar nodig.

 

Hoe werkt HIFU?

Tijdens de behandeling worden er hoog intensieve, gefocuste ultrasound pulsen afgegeven in alle lagen van de huid. Met name de SMAG-laag van de huid wordt goed bereikt. Dit is de laag die wordt gelift bij chirurgische ingrepen. In de huid worden de HIFU impulsen omgezet in warmte. Door deze warmte ontstaan er micro holtes in de huid. Het lichaam reageert hierop door nieuwe weefsel en collageen aan te maken welke de holtes weer opvullen. Hierdoor zet de huid uit en wordt de huid strakker.

 

De Behandeling:

Allereerst wordt er een gel aangebracht op de te behandelen huid. Deze zorgt voor een goede geleiding van de pulsen. Vervolgens wordt het handzame apparaat over het te behandelen gebied bewogen.

De behandeling is normaliter pijnloos, echter kan het bij een gevoelige huid worden ervaren als pittig. 2/3 paracetamol innemen voor de behandeling wordt daarom ook aangeraden. Ook kunt u een half uur van te voren Emla crème aanbrengen. Na de behandeling zal de huid ietwat rood uitslaan, dit verdwijnt vanzelf weer. Is sommige gevallen ontstaat er een lichte zwelling, ook dit trekt zeer snel weg.

 

Direct resultaat?

Al bij de eerste behandeling wordt het herstelproces geactiveerd. Het zichtbare resultaat is afhankelijk van de conditie van de huid.  Het kan zijn dat u na een week al verschil ziet, maar het kan ook iets langer duren. Het beste resultaat ziet u na 2 tot 4 maanden. Soms treedt er na 6 maanden nog steeds verbetering op. 1 behandeling is vaak al genoeg, echter is er soms een tweede behandeling nodig, maar dit is afhankelijk van het type huid. Daarna kan dit worden bijgehouden met 1 behandeling per jaar. Vaak is herhaling van de behandeling pas nodig na twee jaar.

 

Populaire gebieden om te behandelen:

  • Gehele Gelaat ( Ogen onder, wenkbrauwen, voorhoofd, wangen,  kaaklijnen)
  • Hals
  • Decolleté
  • Armen
  • Billen
  • Borst

Gaat huidveroudering tegen.
Verbetering van de algehele de huidstructuur.
De huid wordt zichtbaar helderder en frisser.
Verbetering van de huidelasticiteit en contouren van het hele gelaat.
Versteviging afhangende kaaklijn en vermindering van hamsterwangen.

error: Content is protected !!