Home

Faq

Hieronder beantwoorden wij alvast veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Veel gestelde vragen

Kan ik een gemaakte afspraak annuleren?

Ja, u kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos schriftelijk annuleren.

Kan ik bij Clear parkeren ?

Ja, u kunt bij onze vestigingen in Amstelveen & Amsterdam voor de deur betaald parkeren.

Worden behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar ?

Sommige behandelingen van CLEAR worden vergoed vanuit het aanvullende pakket. CLEAR is aangesloten bij ANBOS en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Hierdoor kunnen veel huidtherapie behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Dit geldt voor: Acne therapie, Laserontharing van het gelaat, camouflage therapie en pigmentstoornissen in het gelaat. Om na te gaan op welke vergoedingen u recht heeft, is het raadzaam contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Hoeveel laserontharing behandelingen heb ik nodig ?

Het aantal laser ontharingsbehandelingen varieert van persoon tot persoon en is sterk afhankelijk van de te behandelen plek. Er kunnen gemiddeld tussen 5 en 8 behandelingen nodig zijn voor een maximaal resultaat. Het aantal behandelingen wordt sterk bepaald door onder andere uw haar- en huidkleur, de haardikte en het aantal haren per huidoppervlak gebied. Dat is voor elke persoon anders en onze huidtherapeut zal daarin adviseren om het voor u optimale resultaat te behalen. Tijdens een gratis intake gesprek krijgt u al een indicatie over het aantal behandelingen die u nodig heeft voor het gewenste resultaat. Een andere factor die een grote rol speelt bij het bepalen van het aantal behandelingen die nodig zijn om een maximaal resultaat te behalen is de groeicyclus van het haar.

Waarom zijn producten voor thuisgebruik belangrijk ?

Door producten te gebruiken aangepast op uw huid werkt u mee aan een optimale huidconditie. Hoe beter de huidconditie is hoe beter de resultaten van uw behandeling zullen zijn. Gebruikt u producten die niet bij uw huid passen, dan kan dit ervoor zorgen dat uw huidprobleem in stand gehouden wordt en kan niet het maximale resultaat uit een behandeling behaald worden. Wij kunnen u voorzien van een volledig advies voor thuisproducten aangepast op uw huid. Deze producten kunt u aanschaffen in onze Clinic of via onze webshop. Wij werken met de producten van IMAGE, Mesoestetic en Toskani, waardoor wij voor iedere huid geschikte producten hebben. De producten bevatten hoogwaardige werkstoffen die wetenschappelijk zijn onderzocht, waardoor deze producten perfect aansluiten op onze behandelingen.

Wat kan ik verwachten na een laserbehandeling?

Na de laserbehandeling kan de huid rood kleuren, kunnen er rode puntjes ontstaan en kan er lichte zwelling optreden. De huid kan de dagen na de behandeling gevoelig zijn en wat geïrriteerd aanvoelen. Na de fractionele laser kan er een raster patroon zichtbaar zijn op de huid. De huid zal binnen een aantal dagen tot 2 weken volledig hersteld zijn. Na de behandeling is de huid aan het herstellen waardoor die extra kwetsbaar is voor de zon. Wij adviseren om de huid altijd te beschermen door middel van een hoge beschermingsfactor. (overmatige) blootstelling aan de zon en gebruik van de zonnebank wordt afgeraden gedurende alle laserbehandelingen.

Wat is een peeling ?

Een (chemische) peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf gaat vernieuwen, doordat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Doordat de huid zich nu enorm snel vernieuwt kan de huidstructuur fijner worden en fijne lijntjes, acne (littekens) en pigmentvlekjes verminderen. Na genezing voelt uw huid gladder aan en ziet uw huid er egaler uit. Wij maken gebruik van verschillende soorten (chemische) peelings, waardoor we veel verschillende indicaties hiermee kunnen behandelen. Een peeling is geschikt voor bijna iedereen, omdat het zo breed inzetbaar is. Onze behandelaars kunnen u adviseren welke peeling het meest geschikt is voor uw huid. Na de peeling ontstaat er een rode kleur op de huid. Afhankelijk van de peeling trekt dit binnen een aantal uren tot dagen weg. De huid kan na een aantal dagen na de behandeling gaan vervellen en hierdoor wat gaan jeuken. Dit is een normaal proces en slechts tijdelijk.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een laserontharing behandeling duurt gemiddeld 30 minuten en een huidverbetering behandeling duurt max. 60 minuten (zie onze prijslijst).

Welke behandeling voor acne?

Bij acne kiest u afhankelijk van de conditie van uw huid en de ernst van de aandoening voor Skinpen, Frax Laser of een Peeling. Uiteraard zullen wij u vrijblijvend adviseren tijdens onze intake.

Welke behandeling voor huidverbetering?

Bij huidverbetering kiest u afhankelijk van de conditie van uw huid en het gewenste resultaat (bijv. anti-aging) voor Skinpen, Frax Laser, Mesogun, Hifu, Facial, Peeling etc.. Uiteraard zullen wij u vrijblijvend adviseren tijdens onze intake en tevens een huidscan maken.

LOVE A CLEAR SKIN

error: Content is protected !!