Facials

Jouw gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt & hydrateert de huid intens.

 

Bij ons kun je terecht voor een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling voor vrouwen en mannen. Of je nu last hebt van huidproblemen, of gewoon een heerlijk ontspannen verwen moment zoekt: een facial nemen bij Clear Skin Clinic is altijd een goed idee.

 

Wanneer je voor het eerst komt voor een facial in Amsterdam of Amstelveen, wordt begonnen met een intake. Hierbij worden verschillende vragen gesteld over de conditie van je huid, en de levensstijl. De facial wordt namelijk geheel afgestemd op jouw huid. De producten die gebruikt worden en de behandeling zelf zijn afhankelijk van het huidtype (droog, vochtarm, gecombineerd), de poriën, de gevoeligheid van de huid en de doorbloeding. Ook wanneer er sprake is van huidaandoeningen zoals acne, eczeem, couperose of rosacea is dit belangrijk om mee te nemen in het behandelplan.

 

Er wordt niet alleen gekeken naar wat de huid nodig heeft, maar ook naar jouw persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld graag meer stevigheid in de huid, of pigmentvlekjes behandelen, dan kun je dit tijdens het gesprek aangeven. Het is tevens mogelijk om de facial uit te breiden met jouw persoonlijke wensen, zoals bijv. wenkbrauwen, kin of bovenlip threaden.

 

Omdat iedere facial geheel persoonlijk is, zijn er geen standaard routines die worden afgewerkt. Wel kent iedere facial een aantal basisstappen die gevolgd worden. Bij elke facial wordt namelijk begonnen met een oppervlaktereiniging, waarbij de huid wordt voorbereid op de behandeling. Na de oppervlaktereiniging wordt een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij eventuele onzuiverheden verwijderd worden. Afhankelijk van het huidtype kan hierbij gebruik gemaakt worden van een peeling. Na de reiniging wordt de huid verzorgd met een gezichtsmassage. Ten slotte wordt een masker aangebracht, dat is afgestemd op het huidtype. Terwijl dit masker zijn werk doet kun jij heerlijk ontspannen.

✔ Keuze uit meerdere gezichtsbehandelingen

✔ Dieptereiniging, massage & masker

✔ Voor elk huidtype

✔ Stralende frisse huid

✔ Behandelplan

error: Content is protected !!