Dermapen 4

Een micro needling behandeling met de Dermapen 4 zorgt ervoor, dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Het vermindert op een natuurlijke manier pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels en is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro needling.

 

Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de Dermapen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

 

Hoe werkt medisch micro-needling?

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

✔ Huidherstel op een natuurlijke manier

✔ Nieuwste ontwikkeling micro-needling

✔ Voor alle huidtypen

✔ Vermindering littekens

✔ Verhoging opname vocht en voedingsstoffen

✔ Stevigere, gladdere en stralende huid
Verbetering pigmentproblemen

error: Content is protected !!