Cosmelan

Melanine is de oorzaak van verschillende pigmentvlekken. De Cosmelan behandeling die wij aanbieden, zorgt ervoor dat de melanine vorming plaatselijk en uitwendig wordt verminderd. Het resultaat is een zachtere en heldere huid.

 

De Behandeling:

1. De behandeling begint met een reinigende & ontvettende Lotion welke de huid reinigt voordat Cosmelan Mesoestetic wordt aangebracht. Hierdoor zal de huid beter in staat zijn de depigmenterende bestandsdelen in de huid op te nemen.

2. Na het reinigen brengt Clear Skin Clinic Cosmelan 1 aan. Dit masker bevat depigmenterende bestandsdelen.

3. Na het masker moet de Maintenance Cream Cosmelan 2 worden aangebracht om het depigmentatieproces voort te zetten. Dit wordt thuis gedaan. De Hydra-Vital Factor K is een ondersteunende dagcrème die de huid hydrateert en voedt.

 

Inhoud Cosmelan pack:

  • Ontvettende lotion
  • Cosmelan 1 crème
  • Cosmelan 2 crème
  • Melan recovery crème
  • Melan 130+ pigment control
  • Brightening foam

De lotion en Cosmelan 1 worden tijdens de behandeling in onze Clinic gebruikt. De overige producten krijgt u mee naar huis voor dagelijkse nabehandeling (+/- 6 weken). U komt drie keer bij ons terug voor nacontrole (1e keer=2 weken na de behandeling, 2e keer=4 weken na de behandeling, 3e keer=8 weken na de behandeling. Bij voortzetting van de behandeling dient u weer nieuwe producten aan te schaffen. Uiteraard wordt dit ook uitgebreid besproken wanneer u deze behandeling bij ons afneemt! Of u recht heeft op een Cosmelan behandeling vergoeding kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar. Het is dan belangrijk om te weten, dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

 

In onze clinic en webshop kunt u tevens de producten Cosmelan kopen.

✔ Alle huidtypen.

✔ De wereldwijde nr.1 op het gebied van depigmentatie behandelingen.

✔ Zichtbaar strakkere en heldere huid.

error: Content is protected !!