Acnelan

Wat is acne

Acne is een huidaandoening waarbij mee-eters (comedonen), puistjes (pustels), rode bultjes (papels) en/of onderhuidse ontstekingen (noduli) voorkomen. Het uit zich meestal in het gezicht, op de borst, rug, nek en/of de schouders. De acne komt vooral voor op delen van de huid waar zich veel talgklieren bevinden. Talgklieren maken talg (huidsmeer) aan om de huid soepel te houden en de barrièrefunctie in stand te houden. Ongeveer 85% van de mensen, in de leeftijdsgroep van 12 tot 24 jaar heeft in mindere of meerdere mate last van acne. Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Wanneer de acne onjuist behandeld wordt, kunnen er littekens achterblijven. Acne is niet besmettelijk. Het komt rond de puberteit vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Op latere leeftijd komt het vaker bij vrouwen voor.

 

Oplossing acne

De Acnelan behandeling biedt een oplossing om de talrijke factoren die acne veroorzaken te behandelen. De werkzame ingrediënten van de Acnelan peeling reinigen en zuiveren de huid grondig, waardoor ontstekingen en littekens zullen afnemen. De behandeling garandeert maximale werkzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Aantal behandelingen

Het Mesoestetic Acnelan pack omvat 3 behandelingen in onze clinic met een tussenpoos van 15-21 dagen (afhankelijk van de huidconditie). Om de resultaten van deze professionele behandeling te behouden, is het belangrijk om ook de thuisverzorgingsproducten te gebruiken. Tijdens het gratis consult wordt dit uitvoerig met u besproken.

 

De behandeling
Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst altijd een gratis huidanalyse plaats. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u uitleg over de behandeling.

 

De behandeling bestaat uit 3 fases:

 • Acnelan Multifactor Mask: een sterke medische peel samengesteld op basis van retinoïden met chemoexfoliant en celvernieuwende effecten op de pilosebaceous follikel. Het absorbeert overtollig talg en verzacht tegelijkertijd de huid.
 • Post Peel Neutralizing Spray: Deze spray neutraliseert, kalmeert en hydrateert de huid na de peeling.
 • Gel Pore Sealing Shield: deze gel verkleint de poriën en vormt een beschermlaag over de huid heen. Dit verlengt de effecten van de behandeling en zorgt voor betere resultaten.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood worden en warm aanvoelen. In de 3-5 dagen na de behandeling kan de huid gaan vervellen. De vervelling kan bij de ene persoon meer zijn dan bij de ander. Om de resultaten te versterken en te behouden, is het belangrijk om de thuisverzorgingsproducten te gebruiken. De thuisbehandeling begint op dag 3 na elke Acnelan behandeling.

 

Overige peelings tegen acne

Clear Skin Clinic heeft meerdere medische peelings van Mesoestetic, welke tevens erg goed helpen om acne te verminderen. Wilt u weten welke peeling het beste geschikt is voor uw acne probleem? Maak nu een afspraak en ontvang een gratis huidscan met aansluitend advies over welke peeling bij u past en uw acne vermindert.

 

Voordelen van de behandeling:

 • Afname talgproductie
 • Vermindert acne
 • Voorkomt ontstaan van nieuwe acne
 • Controleert de groei van bacteriën
 • Reinigt de poriën en de huid grondig
 • Vermindert roodheid en zwelling
 • Ontstekingsremmend effect
 • Verminderen van post inflammatoire hyperpigmentatie en littekens
 • Combineert intensieve behandelingen voor professioneel gebruik met thuiszorgproducten.
error: Content is protected !!